Horoscopul săptămânii 6-12 august 2018

BERBEC
Eşti o rotiţă dintr-un angrenaj complex, deci nu încerca să le faci singur pe toate. Integrează-te în grupul care te însoţeşte, participă la orice activitate colectivă, pentru că eşti şi tu la fel ca ceilalţi. Ai putea descoperi că dai mai mult randament dacă te adaptezi tu mediului în care nimereşti şi nu încerci nici să faci opinie separată, nici să-i schimbi tu pe ceilalţi după dorinţele proprii.
Nu eşti cu nimic mai presus sau mai prejos, deci acum e vremea să înţelegi ce rol joci tu în povestea aceasta cu multe personaje. De la oameni primeşti cele mai bune idei şi sfaturi, tot aşa cum şi ei ar putea avea de câştigat dacă te alături lor trup şi suflet. În mai mulţi, totul merge strună!
Pe 10 ai putea face o cunoştinţă nouă, de la care poţi primi un ajutor nesperat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti mândru de felul cum evoluează lucrurile şi, ca prin farmec, descoperi că faci paşi imenşi în marile tale proiecte. De fapt, succesul depinde enorm de anturajul în care te afli, de parcă oamenii care te înconjoară sunt sursa ta principală de energie. Ei te inspiră, ei te stimulează, ei te împing de la spate, şi de dragul lor, faci şi tu lucruri grozave.
Un mare plan, la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme, ar putea face un salt imens înainte, de parcă ai depăşi dintr-un foc mai multe etape care, altădată, s-ar fi clădit mult mai lent. Dacă ai fi atent, ai descoperi că acest succes are la bază, de fapt, susţinerea şi ajutorul mai multor persoane care sunt acolo ca să te propulseze mai repede spre succes.
Pe 11 ai putea avea parte de o surpriză de proporţii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Bucură-te de banalul acestei săptămâni, pentru că îţi oferă exact atmosfera de care aveai nevoie pentru… a nu face nimic. Aveai şi tu nevoie de puţină detaşare de orice motiv de stres, ca atare locurile prin care treci, prin normalitatea şi rutina lor, sunt o oază de linişte pentru tine.
Peste tot eşti primit cu braţele deschise de oameni care te simpatizează şi care nu cer nimic de la tine decât simpla ta prezenţă. Te alături lor cu bucurie, pentru că nu ai chef de nimic complicat, de nimic nou, ci doar de un program obişnuit, fără ceva ieşit din comun. E o plăcere să descoperi că şi alţii, din preajma ta, căutau aceeaşi stare de dolce far niente şi o împărtăşiţi laolaltă, relaxaţi.
Pe 8 ai putea primi musafiri dragi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
O acţiune începută mai demult, pe parcursul acestui an, şi care părea să stagneze, brusc capătă un ritm nou de evoluţie. E ca şi cum se ridică din calea ta un obstacol ce ţinea pe loc evoluţia acelor evenimente şi te implici acum cu multă pasiune. De când aşteptai tu să se mai mişte lucrurile! De când tot visai la o activare a acelor planuri ce păreau să nu ducă nicăieri!
Implică-te serios şi profită de acest vânt prielnic. Lucruri care credeai că nu mai au nicio şansă de a merge mai departe se mişcă din nou într-o direcţie promiţătoare, ceea ce te stimulează să faci tot ce-ţi stă în putere ca să duci mai deoparte ce ai început.
Vei vedea roadele abia săptămâna viitoare, probabil pe 18, dar acum contează foarte mult cum pui maşinăria din nou în funcţiune.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai nevoie de singurătate, deşi nu eşti tu genul de om care fuge de lume, dar de data aceasta consideri că-ţi poţi aduna mai bine gândurile şi forţele în izolare totală. Nu sta singur mai mult de 3 zile, pentru că nu-ţi face bine, dar totuşi, atât cât vei sta departe de lume, vei găsi resursele de care aveai nevoie.
Poate eşti, cumva, consemnat la domiciliu sau anturajul s-a mai împuţinat în preajma ta şi nu prea ai la cine apela la nevoie, dar lipsa aceasta de personaje nu e deloc în defavoarea ta. În linişte, fără stres, fără aglomeraţie, poţi face ordine în viaţa ta pentru a găsi soluţii folositoare pentru planurile începute.
Pe 9, totuşi, deschide din nou uşa casei sau inimii tale să intre un prieten cu efect binefăcător asupra ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Deşi săptămâna conţine o oarecare doză de risc, de data aceasta eşti împins de la spate de un elan îndrăzneţ – de-a dreptul ciudat pentru o fire conservatoare şi prudentă ca tine – dar nu te poţi abţine să nu te implici, chiar dacă ştii că nu e tocmai simplu ceea ce vrei să faci.
Consideri că riscul trebuie înfruntat, că pericolele trebuie privite direct în ochi pentru a învăţa cum să le gestionezi, ca atare bine faci că nu fugi de probleme, ci te înfigi bine în faţa lor arătându-le că nu te temi şi eşti pregătit de orice. Ştii că ai un inamic, dar, în loc să fugi să te ascunzi, tu rămâi în calea furtunii să-i arăţi că nu te poate înfrânge.
Şi chiar aşa va fi, căci pe 8 intri într-o perioadă în care numai curajul de a înfrunta pericolul îl poate alunga din calea ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Numai cu ajutorul persoanei iubite poţi depăşi cu succes un moment dificil pentru sufletul tău. Te simţi copleşit, de-a dreptul împovărat, trist şi pesimist, dar important e că nu eşti singur în această situaţie. Cel drag vine alături de tine pentru a prelua şi el ceva din greutatea acestor probleme care te apasă pe umeri.
În cuplu sau în familie, vei vedea că orice problemă pare mult mai uşoară, deci acceptă ajutorul celor care sunt alături de tine cu adevărat şi necondiţionat. Nu refuza sprijinul lor, doar pentru a nu-i supăra şi pe ei sau pentru a nu-i deranja, pentru că ei chiar vor să te ajute şi să te vadă din nou zâmbind. Eforturile comune te vor ajuta să treci peste acel impas ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Chiar pe 6 ai putea simţi cât de importantă e iubirea lor!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu ştii cum să tratezi mâna întinsă de un prieten, pentru că tare ţi se pare că, în spartele dorinţei sale de a te ajuta, se ascunde şi altceva. Nu e chiar un ajutor necondiţionat, aşa cum pare, presimţi că va exista şi un preţ de plătit, mai devreme sau mai târziu, sau că ceea ce ai de oferit şi tu lui, în schimb, cântăreşte mai mult decât ceea ce are el acum de dat.
Să accepţi sau să nu accepţi, aceasta e întrebarea, deci mai bine pune la încercare bunele sale intenţii ca să te convingi dacă merită prietenia lui. Dar dacă ajutorul lui de acum e de fapt contra-serviciul pe care el ţi-l face pentru un sprijin pe care şi tu i l-ai oferit lui cândva, în mod similar, deci sunteţi chit!
Mai gândeşte-te deci, poate abia săptămâna viitoare vei descoperi dacă merită.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
A mai multe variante la dispoziţie, dar nu trebuie să alegi foarte repede. Stai şi cântăreşte situaţia pe îndelete, fă comparaţii, pune în balanţă, pentru că dintre toate variantele pe care le ai , una va avea o importanţă cu totul specială.
Săptămâna aceasta câştigi doar prin comparaţie, punând faţă în faţă argumentele pro şi contra, căci, dintre toate, se va evidenţia detaşat o soluţie care va decide direcţia. Ai mai multe opţiuni, aşa e, ai noroc că paleta e atât de variată, ca atare nu te grăbi să spui din prima ce ai ales fără să analizezi situaţia pe toate feţele.
Poate chiar de săptămâna trecută ţi s-au oferit alternativele, iar acum gata, eşti în situaţia de a spune foarte clar ce ai ales.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Uneori, eşti pus în faţa unor sacrificii, dar eşti conştient că orice succes are şi un preţ de plătit. Simţi că faci compromisuri peste compromisuri, că-ţi calci pe mândrie, dar vei fi mândru de capacitatea ta de a-ţi înfrâna orgoliile, de vreme ce rezultatele aduc linişte în viaţa ta. Faci aceste sacrificii de dragul unor persoane importante pentru sufletul tău şi dacă vezi pe chipul lor un zâmbet mulţumit, e semn că a meritat efortul.
Eşti convins că şi ei ar face la fel pentru tine dacă ar fi puşi în aceeaşi situaţie, de aceea spui clar un DA acolo unde mintea ta ar spune foarte sonor doar NU, dar acel da e în beneficiul altuia. Mai rar asemenea spirit de sacrificiu iar tu, iată, dai dovadă de el din belşug!
Ziua de 6 te poate pune în situaţia de a face acel gest împotriva voinţei tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu te juca aşa cu orele care trec, având impresia că gestionezi cursul timpului cum vrei tu. Nu e deloc aşa, e doar o impresie aparentă că ai timp berechet până într-un moment care se apropie cu paşi mari.
Nici nu-ţi dai seama ce repede trece timpul şi, deşi spui că mai ai câteva zile în care să te mişti în voie, zilele trec cât ai clipi şi te vei trezi în criză de timp. Eşti împins de la spate de termene limită, ca atare n-o lungi atâta, nu tergiversa o acţiune, n-o lăsa pe mai târziu, pentru că ceasul ticăie: tic – tac!
Pe 10 îţi vei da seama că ai risipit cea mai de preţ valoare a ta: timpul, că s-a scurs nisipul din clepsidră iar tu nu ai terminat nici pe departe ce aveai de făcut, ca atare învaţă să fii mai organizat şi mai eficient.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nici ţie nu-ţi vine a crede câte porţi ţi se închid în nas săptămâna aceasta, încât ai impresia că eşti prins într-o buclă din care nu mai poţi ieşi. Dacă ceva minor merge prost luni, cam aşa o vei ţine mai apoi toată săptămâna. Norocul e că sunt lucruri minore, ca atare nu ar merita să le acorzi atâta importanţă.
Tratează-le ca pe nişte fleacuri care doar nu merg bine momentan, dar vei trece şi peste ele. Poate e un semnal de alarmă că ar trebui să scoţi din lista ta de preocupări o serie întreagă de nimicuri inutile, pentru că a le tot duce după tine, ar fi doar pierdere de timp. Spune pas la una, la două, şi ai să vezi cum se eliberează lista!
Pe 10 deja vei observa că ai scăpat de o mulţime de lucruri banale care te-au stresat fără rost. (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com