Alimentatie – Gastronomie
Dietoterapia răcelii
O dietă corespunzătoare are un mare impact în ceea ce priveşte rezistenţa şi recuperarea după o răceală, susţin nutriţioniştii.
„Aşadar, în primul rând, este esenţial...
Leacuri din grădină: PORTOCALA
Portocalul, după unii cercetători originar din China, după alţii din India, a devenit în prezent extrem de popular nu doar pentru gustul său, ci...
Leacuri din grădină: FLOAREA-SOARELUI
Floarea-soarelui (denumirea ştiinţifică - Helianthus annuus) este o plantă oleaginoasă din familia Compositae, cultivată în principal pentru seminţele ei, care au un conţinut ridicat...
Leacuri din grădină: GREPFRUT
Grepfrutul este un fruct citric mare, rotund, de culoare galbenă, rozalie sau roşie (Citrus paradisi), cu miezul zemos şi amar se obţine de la...
Leacuri din grădină: RODII
Rodia (Punica granatum), cu o concentraţie mare de antioxidanţi, este unul dintre fructele care trebuie consumat cât mai des, în special, în sezonul rece....