Ziua de naştere: 11

 width=


Persoane inspirate, dar lipsite de simţ practic, nativii acestei zile sunt asemănători celor născuţi pe 2.
Sunt cooperanţi, iar chestiunile de ordin financiar nu îi preocupă peste măsură.

Sunt atraşi de muzică şi de ritm, dar ar trebui să-şi înfrâneze pomirile spre visare. Au aptitudini de conducător, dar este de preferat să aibă sprijinul unui partener putemic. 11 este o zi carismatică şi mulţi artişti sunt născuţi la această dată.

Acest număr joacă un rol important în numerologie, deoarece împreună cu numărul 22 formează echipa numerelor “magice”. În general se poate spune că aţi acumulat destule informaţii pentru această perioadă a vieţii. Varietatea abilitaţilor de care dispuneţi vă poate face viaţa grea atunci când va trebui să alegeţi direcţia pe care trebuie să evoluaţi.

Aveţi planuri măreţe şi preferaţi să aveţi de toate. Aţi fi mai fericiţi dacă nu aţi pierde timpul plângându-vă, ci analizând sufletul dumneavoastră şi trecând peste temeri. Câteodată gândurile dumneavoastră sunt foarte încâlcite, deşi soluţia vă este chiar la îndemână.

Nu mai complicaţi lucrurile şi acordaţi mai multă atenţie intuiţiei dumneavoastră decât să vă blazaţi şi să acceptaţi lucrurile aşa cum vin ele, crezând că acesta este destinul dumneavoastră. Totul se învârte în jurul individualităţii cu care aţi fost înzestraţi şi modului în care vă veţi găsi locul în societate. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: clipartpanda.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 2, 11, 20, 29 (cifra de vibraţie 2)