Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 2, 11, 20, 29 (cifra de vibraţie 2)

cadou-cifra-vibratie-2

Cel născut în ziua de 2, 11, 20, 29 a oricărei luni este o persoană emotivă, sensibilă şi intuitivă. Prietenii, familia, şi toţi cei din jur au o mare însemnătate pentru aceste persoane, pe care le apreciază uneori mai mult decât pe ei înşişi, de aceea un cadou care să le amintească de apropiaţi va fi foarte potrivit.

Un album foto încărcat cu fotografiile cele mai sugestive din ultimul concediu petrecut împreună, alături de impresiile fiecăruia scrise personal în album sau creează-i arborele genealogic pe o planşă mare alături de cât mai multe detalii despre fiecare persoană, pentru a-i satisface plăcerea de a şti cât mai multe despre oamenii din neamul său.

Nu uita că este o persoană care apreciază arta şi frumosul… atât în ceea ce priveşte propria persoană, cât şi în exterior. Astfel, răsfaţ-o cu produse cosmetice de calitate, produse de îngrijire corporală de firmă, cu miros plăcut, iar dacă e vorba de alte tipuri de cadouri să ţii cont să fie frumos ambulate, dar şi cadoul în sine să aibă un aspect plăcut şi chiar artistic.

Nefiind persoane foarte orientate spre acţiune şi atât de active precum alţii, vor aprecia obiectele de uz casnic, dar nu cele pe care să le folosească în gospodărie la diverse treburi, ci mai degrabă cele care ori lucrează singure, precum o maşină de spălat automată, o maşină de spălat vase, ori obiecte care să-i asigure confortul în propriul cămin… beţişoare parfumate, balsam pentru baie, lumânări parfumate, un halat pufos în care să se înfăşoare într-o zi mohorâtă de toamnă, cu o ceaşcă de ceai alături, citind cartea preferată în vârful patului.

În locul unei cine romantice mai degrabă rezervă-i un pachet complet la cel mai luxos salon de îngrijire corporală, unde să se delecteze cu un masaj, manichiură, pedichiură, tratamente cosmetice şi relaxare.

Important va fi ca atunci când doreşti să-i faci un cadou să nu îl/o întrebi ce îşi doreşte. Va fi o dovadă suplimentară de iubire faptul că ai ştiut ceea ce vrea în dar şi, în plus, faptul că aveţi o legătură suficient de apropiată încât să-i cunoşti dorinţele, astfel că va purta cu mândrie acel obiect sau îi va oferi o însemnătate aparte şi se va asigura ca toţi cunoscuţii să afle acest detaliu cu orice ocazie.

Persoanelor cu cifra de vibraţie interioară 2 le face plăcere să fie înconjurate de oameni, deci nu ezitaţi să le organizaţi petreceri, dacă sunt surpriză este cu atât mai bine, la care să chemaţi cât mai mulţi prieteni.

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 2 este verde, deci dacă obiectul pe care îl vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de opal sau diamant o va energiza şi proteja.(Text: secretulnumerelor.ro, Foto: 5minutesformom.com)