Ziua de naştere: 9

 width=
Miloşi şi temperamentali, iubitori de oameni, cei născuţi în această zi au vederi largi.
Sentimentali şi dramatici, creativi şi idealişti, cu scopuri bine determinate, nativilor zilei de 9 le lipseşte adeseori simţul practic.

Sunteţi o persoană sensibilă cu foarte multe calităţi. Predispoziţia dumneavoastră de a vedea numai lucrurile bune din ceilalţi oameni poate să conducă la situaţii în care se va profita de dumneavoastră.

Participaţi intens la trăirile şi gândurile altor oameni, în principal sunteţi o persoană care iubeşte oamenii şi căutaţi mai degrabă factorii unificatori şi nu diferenţele.Capacitatea dumneavoastră este aproape infinită, dar ar fi de preferat să nu vă supraîncarcaţi – fiecare îşi atinge limitele la un moment dat. Faceţi parte dintre oamenii care spera să poată face lumea mai bună. Dacă vine un moment când veţi dori să vă destindeţi, faceţi o călătorie lungă.
Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinantă şi poate avea un efect benefic asupra dumneavoastră. De asemenea, muzica sau alte activităţi artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: bsccongress.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 9, 18 sau 27 (cifra de vibraţie 9)