Horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2018

BERBEC
Toate merg ca unse, ca într-o programare foarte bine stabilită de o putere de dincolo de tine, încât nu-ţi vine a crede nici ţie ce bine se aranjează toate. Ai parte de o sincronizare perfectă, de parcă ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a găsi acolo exact ce ai tu nevoie în acest moment.
Din multe puncte de vedere este o săptămână norocoasă în care toate ar trebui să-şi găsească rezolvarea ca prin farmec, la originea tuturor lucrurilor stând o serie de aparente coincidenţe, care se vor dovedi a fi salvatoare. Se ştie că nimic nu-i întâmplător, ca atare, ceea ce pare a fi acum un joc al hazardului, nu este altceva decât amprenta norocului în viaţa ta.
Cineva ţi le oferă pe toate pe tavă, profită de ele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
În toate gesturile materiale pe care ţi le face persoana iubită, tu nu vezi decât forţa sentimentelor sale.
Da, poate eşti o fire ceva mai pragmatică şi mai materialistă care vrea dovezi de iubire palpabile – daruri, flori etc – şi cum ele pot veni acum exact sub forma dorită, cum să nu fii şi tu la fel de generos în a oferi înapoi iubirea ta pe tavă. Dacă partenerul uită să-şi arate iubirea şi prin detalii materiale, vei deveni mai distant şi suspicios.
Cât timp îţi sunt răsfăţate simţurile şi primeşti ceea ce-ţi place, ai toate motivele să-l învălui pe cel drag în dragostea ta. Dacă iubirea sa are şi multe zerouri, cu atât mai mare ţi-e devotamentul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
În modul tău mai adolescentin de a fi, spui multe adevăruri, tocmai pentru că nu stai să pritoceşti lucrurile pe toate feţele. Aşa cum le vezi la prima vedere, aşa le spui, dar o faci cu maximă sinceritate.
Te comporţi ca un copil care întotdeauna spune lucrurilor pe nume în inocenţa sa, deci cine primeşte de la tine, acum, o opinie sau un sfat, ar face bine să te asculte pentru că tu îi spui purul adevăr. Nu o faci nici cu răutate, nici cu superioritate de şef, ci ca un prieten care nu are nimic de pierdut sau de câştigat de pe urma opiniei sale.
Aşa ţi se pare ţie corect si de bun simţ, şi preferi să-i spui în faţă, ba chiar şi cu o notă de umor uşor infantil.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Te întrebi adeseori cu ce scop ai venit pe lume iar săptămâna aceasta parcă mai găseşti un răspuns adecvat la această întrebare.
Ai venit pe lume ca să iubeşti, să răspândeşti iubire în jurul tău, să torni ceva din inima ta în vieţile altora, pentru că gestul pe care îl dedici altora, fie că îţi sunt apropiaţi sau nu, este o dovadă clară a inimii tale imense care are atâtea de oferit. Pui ceva din tine în slujba celor care, prin sacrificiul sau darul tău de mărinimie, are ceva de câştigat sau de învăţat.
Eşti fericit că ai putut fi util şi că ai participat la bucuria unui om, iar sentimentul de împlinire pe care-l ai în urma acestui gest frumos te face să prinzi aripi, să fii şi tu fericit pentru fericirea altuia. Asta da misiune personală!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Grijile tale cresc pentru că cineva drag din familie trece prin momente mai dificile şi preiei pe umerii tăi ceva din problemele sale. Ai vrea să-l scapi de această povară, de aceea participi trup şi suflet la găsirea unei soluţii urgente.
Te doare să-l vezi că se chinuie, că nu doarme nopţile, nici tu nu-ţi poţi găsi liniştea când cel drag suferă, dar ai să descoperi că simpla ta prezenţă alături de el face mai mult decât orice gest concret în beneficiul lui. Faptul că se ştie susţinut de tine cu toată dragostea îl ajută să-şi recapete forţele.
Îi ridici moralul şi asta contează enorm, iar acesta e modul tău de a-i oferi şi tu, înapoi, ceva ce şi el a făcut de atâtea ori înainte pentru tine, în situaţii similare. Cu tine alături îi va fi mult mai uşor!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Cei care reprezintă autoritatea în faţa ta se cam bagă în treburile tale şi, la prima vedere, ai tendinţa de a te simţi atacat, criticat, judecat aspru. Nu te grăbi să-i priveşti ca pe cei mai mari duşmani, nu considera vorbele lor un motiv de a te pune la colţ.
Stai şi gândeşte-te un pic dacă nu cumva au dreptate şi preia ceva din ceea ce ei te sfătuiesc să faci, chiar dacă o fac cu o oarecare agresivitate. Poziţia de lideri în ochii tăi le permite această atitudine de condescendenţă, iar tu eşti zodia care acceptă cel mai uşor superioritatea altora, mai ales dacă ceea ce spun e corect. â
Ascultă-i cu luare aminte. Ceea ce azi te irită sau te supără, mâine s-ar putea să fie în beneficiul tău.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Aştepţi de ceva vreme momentul potrivit pentru a da startul unei acţiuni care va consuma mari resurse din partea ta, ceva ţi-a spus, până acum, să stai pe loc, pentru că nu e momentul adecvat, dar de data aceasta ai acel sentiment ciudat că ceva te împinge de la spate şi-ţi spune: hai, acum!
Treci la fapte, ia taurul de coarne, fă un pas spre scopul pe care ţi l-ai propus, pentru că momentul e numai bun pentru a porni în acea direcţie spre care aveai deja de multă vreme atracţie.
Simţi că a sosit timpul cel mai potrivit pentru această mare decizie şi e doar o chestiune de voinţă să-i dai startul chiar acum. Nu mai amâna, apasă pe butonul roşu!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ai tu, uneori, acel sentiment uşor maliţios care te aşează cu un cap deasupra inamicilor tăi…. Nu poţi să nu te bucuri când vezi că spusele tale se adeveresc şi eşti gata să le spui verde în faţă: vezi, v-am spus eu…
Pentru că da, tu le-ai spus în repetate rânduri un adevăr, dar nimeni nu te-a ascultat iar acum, când ei dau piept cu realitatea dură, tu jubilezi în sinea ta că ai ştiut de la început că aşa se va întâmpla. Totuşi, dacă cei din faţa ta suferă, nu te bucura chiar pe faţă că ai au păţit-o.
Fii mai diplomat când îţi arăţi satisfacţia că ai avut dreptate, ca să nu pui şi mai tare sare pe rană. Orice ai face, nu te poţi abţine să nu-ţi freci mâinile de satisfacţie că le-ai demonstrat inamicilor că… cel bun ai fost tu!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai încredere că toate vin la timpul lor şi, chiar dacă acum, pe moment toate par blocate, că nimic din planurile tale nu mai evoluează, ci baţi pasul pe loc, de fapt nu e decât un moment de repaus de care chiar aveai nevoie.
Profită de acest răgaz binevenit care ţi se oferă pentru a face o ultimă recapitulare, pentru a trece în revistă paşii făcuţi, pentru că e posibil ca exact în această fază în care nimic nou nu se mai întâmplă, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.
De multe ori, înainte de a urca un nou pisc, vine şi o zonă de platou în care nimic nu urcă, nimic nu coboară, doar merge banal pe curbă de nivel fără să se schimbe situaţia. Va veni şi schimbarea, dar acum acceptă acest nimic… Frustrant, probabil, dar necesar pentru a-ţi mai trage sufletul.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Te-ai bazat pe o relaţie în care aveai maximă încredere, o aşezasei în centrul vieţii tale şi îi dedicai toată energia ta, dar din păcate surprizele neplăcute pot apărea pe nepusă masă.
Nici nu ştii cum toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu partenerul – indiferent ce fel de parteneriat este: de afaceri, de distracţie, de viaţă – sunt date peste cap de o situaţie nedorită care te lasă fără replică. Orice fel de separare este posibilă acum, de la încheierea bruscă a unei colaborări, de la pierderea unui contract ce părea să meargă bine până la – cine ştie? – chiar ruptura unei relaţii de suflet ce părea să evolueze bine.
Nu băga mâna în foc pentru nimeni, numai de tine poţi fi sută la sută sigur, pentru că celălalt poate avea alte gânduri care ţi-ar putea provoca suferinţe, fii deci rezervat faţă de oricine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Au rămas unele aspecte nerezolvate în trecut la care te tot întorci, iar şi iar, devenind obsedante, dar ar fi timpul să închei odată acel capitol. A te tot întoarce acolo, în urma ta, nu ar fi decât pierdere de vreme, când tu te-ai putea concentra mult mai bine la ce ai de făcut de acum înainte.
Poate te simţi încă ataşat de acel aspect de altădată şi ai vrea ori să-ţi mai încarci uneori bateriile din emoţiile acelor vremuri, ori, tocmai pentru că nu le-ai dus cum trebuie la capăt, te simţi încă vinovat şi cauţi o cale de a aşeza trecutul în cea mai corectă formă.
E vremea să uiţi, să ştergi cu buretele acel lucru, să-l laşi acolo, unde îi este locul. Îngroapă trecutul şi nu mai reveni acolo cu flori.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Te gândeşti de ceva vreme la o mare schimbare de direcţie în viaţa ta şi ai tot pregătit terenul pentru marele eveniment, ceva nou mai adaugi şi săptămâna aceasta. Încă o cărămidă la edificiul pe care îl clădeşti etapă după etapă.
Poate nu ai ajuns încă la capătul acestor eforturi ci eşti încă pe drum, dar eşti mulţumit de noul detaliu pe care îl aşezi lângă toate celelalte ce creează marele tău proiect de perspectivă. Mai înveţi ceva, mai aduni o diplomă, mai afli o informaţie, mai faci un pas înainte iar cândva toate aceste detalii se vor uni în cea mai constructivă formă pentru cariera ta.
Practic, tu singur îţi clădeşti succesul, ai la dispoziţia ta toate uneltele, dar, ca orice proiect major, încetul cu încetul se face oţetul. (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com