Chef elveţian la singurul restaurant de gheaţă din România

restaurant-de-gheata-Balea-lac

Elveţianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti sâmbătă, 28 februarie 2015, de la ora 19:00, în singurul restaurant de gheaţă aflat în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, au anunţat organizatorii evenimentului.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor un adevărat spectacol culinar. Meniul va fi compus din Supă de orz în stil elveţian, Somon graved marinat, cu Cous-Cous şi aromatizat cu fructe citrice, Muşchi de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate şi cartofi noi, Brânză elveţiană cu roşii cherry dulci şi Panna Cotta cu fructe de pădure flambate. Un astfel de meniu costă 198 de lei.

Jakob_Hausmann

„Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul şef al restaurantului «Mica Elveţie» din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din ţară şi din străinătate”, se arată într-un comunicat. Printre clienţii care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal. (Text: Agerpres, Foto: viziteazalumea.ro, eatermagazine.ro)