Cel mai sexy deţinut devine fotomodel

jeremy-meeks-ww

Jeremy Meeks a fost catalogat de reţelele de socializare cel mai sexy deţinut din lume, astfel încât numele şi imaginea sa au devenit celebre, dincolo de motivul pentru care a făcut puşcărie.

Meeks a fost arestat în 2014 şi a fost condamnat la 27 de luni de închisoare. În martie, aşa cum a anunţat el însuşi, a fost eliberat iar acum se pregăteşte să-şi înceapă cariera de fotomodel, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Jeremy Meeks a postat la 3 martie un selfie alături de unul dintre fraţii săi, însoţit de un mesaj în care anunţa că a fost eliberat şi s-a reunit cu familia.

Jim Jordan, reprezentantul fostului deţinut, a confirmat pentru portalul Buzzfree că a avut mai multe conversaţii cu diferite agenţii de modelling şi case de producţie de film interesate să beneficieze de serviciile lui Jeremy Meeks.

Meeks a postat şi o fotografie alături de managerul său Jordan în afara închisorii însoţită cu mesajul: ‘Vreau să mulţumesc familiei mele şi lumii întregi pentru sprijini şi rugăciuni. Sunt copleşit de ceea va urma. Sunt pregătit”.

În 2014, o fotografie postată de poliţie pe Facebook a primit mii de vizualizări în întreaga lume, iar portalul TMZ confirma numeroasele oferte de muncă pentru Meeks venite din întreaga ţară. I s-a oferit chiar să fie supus unui proces de eliminare a tatuajelor de o cunoscută firmă de tatuaje americană.

Meeks a semnat şi un contract cu agenţia White Cross Management, care îi va călăuzi primii paşi în lumea modei.

„N-am crezut niciodată că lumea mă va recunoaşte după înfăţişare, mă simt binecuvântat şi foarte recunoscător”, a declarat el ziarului Daily Mail. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Jeremy Meeks)