Ziua Porţilor Deschise la fostul SIDEX

ArcelorMittal

Combinatul siderurgic din Galaţi îşi va deschide porţile pentru publicul larg, pe 9 iunie, pentru a sărbători 50 de ani de existenţă neîntreruptă, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 iunie, de directorul de comunicare al societăţii, Dorian Dumitrescu.

Potrivit comunicatului, în ultimii patru ani, combinatul siderurgic din Galaţi a organizat Zile ale Porţilor Deschise pentru angajaţi şi familiile acestora, însă de data aceasta, unitatea a rezervat o zi specială în care publicul să afle mai multe despre unitate.

Acest eveniment face parte din programul companiei de a prezenta combinatul publicului interesat. În zilele de 6, 7 şi 8 iunie, combinatul îşi va deschide porţile pentru elevi şi profesori, pe 9 iunie pentru publicul larg şi pe 11 iunie pentru angajaţi şi familiile lor.

Vârsta minimă de participare este de 12 ani. Accesul în unitate este posibil numai cu cartea de identitate şi înregistrare telefonică prealabilă la 0733.080.144. (Text: Agerpres, Foto: business24.ro )