Invitaţie la TALK TO THE BOMB

Talk-to-the-Bomb

Draga prietene,

Iti scriu pentru ca vreau sa te invit la relansarea spectacolului TALK TO THE BOMB, care va avea loc vineri, 30 ianuarie, la Godot-Cafe Teatru, Sala SubScena, de la ora 19.00.

Dar sa-ti spun cateva cuvinte despre spectacol.

TALK TO THE BOMB este povestea unui triunghi amoros nascut pe plaja din Vama Veche in vara lui 2001, e dramatizarea uneia din miile de povesti de dragoste care au inceput acolo, pe nisipul din Vama. Piesa este scrisa de mine si regizata de Lala Misosniky.

Povestea Sasei (Gratiela Badescu), a lui Alex (Alex Fifea) si a Voinicului (Dan Lupu) – care incepe cu sunetul marii in fundal – e o poveste obsedanta, ca o melodie tare ascultata pe repeat. Marele pariu al acestui spectacol este sa-ti aduca vara inapoi, sa-ti incalzeasca zilele friguroase de iarna cu o poveste de dragoste pe care ai fi putut sa o traiesti chiar tu. Imi permit sa-ti sugerez si o piesa care sa te bage in atmosfera!

TALK TO THE BOMB este o productie lorgean theatre & Hydra Society. Poti rezerva bilete la numerele de telefon: 0736-414244 sau 021-3161682. Daca ai alt program pentru seara de 30 ianuarie sau nu mai gasesti loc, te asteptam la spectacolul programat pe 27 februarie. Pentru ca in program ar mai putea sa apara modificari, te invit sa ne urmaresti pe pagina de facebook a spectacolului sau pe site-ul Hydra Society, proaspat lansat.


Sper sa ne vedem curand,

Rucsandra POP

***

Hydra Society este un organism cultural cu mai multe capete, care s-a nascut in 2006 din dorinta si necesitatea de a umple golul de evenimente care stimulau cultura emergenta.

Am inceput cu readinguri de proza si poezie in Frame, Expirat/Otherside și la Museo Cafe, pentru ca vroiam sa promovam literatura tanara made in Romania. Am continuat cu organizarea unor conferinte, punctul culminant fiind organizarea primei conferinte TEDx din Romania.

Dupa 2009, Hydra si-a unit forţele cu teatrul lorgean care a produs si gazduit mai multe spectacole scrise de mine. Acum, Hydra Society se defineste ca un organism care promoveaza creatia contemporana, teatrul independent si spiritul colaborativ.