Ziua de naştere: 31

 width=
Nativii acestei zile sunt persoane atrăgătoare, dar tradiţionaliste, asemănătoare în această privinţă celor născute pe data de 4.
Spiritul lor practic şi creativitatea cu care sunt înzestraţi constituie o combinaţie putemică şi neobişnuită, ca şi îmbinarea dintre muncă susţinută şi spiritul artistic ce îi caracterizează.

Cei născuţi pe data de 31 sunt oameni altruişti, cu un bun-gust deosebit, dar combinaţia dintre intuiţie şi spirit practic poate genera stres.

Sunteţi o persoană responsabilă şi veţi depune toate eforturile pentru a duce la bun sfârşit sarcinile care v-au fost atribuite. Dacă veţi accepta o funcţie cu răspundere, veţi arăta seriozitate, indiferent despre ce sarcina este vorba. De asemenea, nici munca fizică nu vă deranjează, atâta timp cât ştiţi că eforturile dumneavoastră vor fi recompensate material la sfârşitul lunii.

Poate că sunteţi o persoană puţin prea capricioasă şi nu sunteţi capabil să vă schimbaţi atitudinea şi modul de gândire la condiţiile actuale, dar ceilalţi ştiu că se pot baza pe dumneavoastră. Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră şi depuneţi toate eforturile pentru ca membrilor familiei dumneavoastră să le mergă bine.

Veţi fi o persoană care va avea succes la locul de munca dacă vă veţi urmări scopurile şi nu vă veţi lăsa induşi în eroare de ceilalţi. Nu riscaţi prea mult deoarece vă veţi simţi foarte rău dacă se va întâmplă să pierdeţi. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: clker.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 4, 13, 22 sau 31 (cifra de vibraţie 4)