Ziua de naştere: 29

 width=
Firi ocrotitoare dar împrăştiate, asemănători celor născuţi pe data de 2, nativii zilei de 29 au o personalitate strălucitore, muzicală şi însufleţitoare. Uneori, viaţa lor poate fi spectaculoasă şi emoţionantă.

Cei născuţi în această zi simt nevoia să-i consoleze pe cei din jur, dar, cu toate că sunt inclinaţi spre spiritualitate şi au credinţe bine înrădăcinate, uneori se lasă manipulaţi.

Sunteţi o persoană foarte emotivă, ceea ce poate fi bine în anumite cazuri, iar în altele – nu. Probabil că toanele dumneavoastră se reflectă negativ şi asupra altor oameni, în general dumneavoastră priviţi lucrurile în alb/negru: fie vă entuziasmaţi foarte tare, fie respingeţi un lucru în totalitate.

Totuşi, la un anumit moment în viaţa, veţi observa câte nuanţe de gri sunt între alb şi negru. Poate că în acel moment veţi putea pune în evidenţă capacităţile dumneavoastră, poate chiar să ajungeţi o persoană foarte cunoscută. Este important să nu lucraţi doar pentru ţelurile profesionale, ci să cercetaţi şi direcţia relaxării.

Faceţi un efort de a lucra constant şi de a vă păstra echilibrul interior, în aşa fel încât oamenii inocenţi să nu sufere dacă dumneavoastră vă enervaţi. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: clipartkid.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 2, 11, 20, 29 (cifra de vibraţie 2)