Ziua de naştere: 28

 width=
Persoanele născute în această zi dau dovadă de iniţiativă, dar şi de egoism. Asemănători celor născuţi pe data de 1, se simt atraşi de conducere, cu toate că nativii acestei zile reuşesc cel mai bine în viaţă atunci când au alături de ei un partener.

Personalitatea lor constă într-o îmbinare de hotărâre, originalitate şi discernământ. Sunt înzestraţi cu o mare putere a voinţei şi cu capacitatea de a fi sociabili.

Caracterul dumneavoastră nu este foarte complicat, sunteţi adesea supăraţi cu mult timp înainte de a spune acest lucru celor din jur. Nu aveţi întotdeauna motiv de tristeţe, însă ar trebui să vă puneţi în pielea oamenilor cu care lucraţi.

Nu vă place să executaţi ordinele altora decât dacă este absolut necesar şi vă enervaţi foarte tare dacă trebuie să faceţi ceva care nu vă place. De aceea ar trebui să porniţi propria dumneavoastră afacere. Cu ambiţia şi determinarea dumneavoastră, ar trebui să aveţi succes. Dacă vi se permite, veţi arăta de ce sunteţi în stare, ceea ce însă nu înseamnă că cei din jur vă vor aprecia – dimpotrivă, aceştia vă vor invidia.

Sunteţi un liber-cugetător care are propriile idealuri în viaţă.(Text: secretulnumerelor.ro, Foto: pixabay.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 1, 10, 19, 28 (cifra de vibraţie 1)