Ziua de naştere: 26

 width=
Indivizi carismatici, dar mult prea stresaţi,
asemănători celor născuţi pe data de 8, nativii acestei zile sunt oameni de încredere, bine organizaţi, înzestraţi cu o gândire revoluţionară, talentaţi în probleme financiare şi, în mod surprinzător, profund ataşaţi vieţii de familie.

Ştiu cum să menţină echilibrul dintre cămin şi cariera şi, în cazul în care lucrează în domeniul afacerilor, adeseori au hobby-uri artistice.

Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră. Vă simţiţi împliniţi atunci când sunteţi înconjuraţi de cei dragi. Probabil că aveţi mai mulţi copii sau v-aţi dori să-i aveţi în viitor. Gospodăria va funcţiona fără probleme datorită spiritului dumneavoastră organizatoric, pe care de altfel l-aţi putea folosi şi la serviciu. Vă înţelegeţi foarte bine cu oamenii deoarece sunteţi o persoană cu o popularitate extrem de mare.

Este foarte greu să vă concentraţi gândurile în clipa de faţă deoarece nu uitaţi niciodată nimic, indiferent dacă este bine sau rău. Se pare că această atitudine nu este foarte logică, dar aceasta este ceva la care veţi mai lucra.

De asemenea, aveţi tendinţa să vă gândiţi la prea multe lucrurie deodată şi, de aceea, proiectele începute odată nu au fost terminate. În ciuda acestui aspect negativ, oamenii sunt încântaţi de dumneavoastră. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: commons.wikimedia.org)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 8, 17 sau 26 (cifra de vibraţie 8)