Ziua de naştere: 25

 width=
Naturi perfecţioniste şi rezervate, asemănătoare nativilor zilei de 7, persoanele născute în această zi sunt veşnic în căutarea libertăţii, dar iau deciziile cu o mare încetineală. Calmi, cu o intuiţie putemică şi perfect capabili să păstreze un secret, nativii zilei de 25 pot părea timizi la prima vedere.

Viaţa este grea pentru dumneavoastră datorită atitudinii foarte critice pe care o aveţi. Nu sunteţi o persoană deschisă şi vorbăreaţa, vă păstraţi gândurile pentru dumneavoastră. De aceea, foarte puţini oameni se pot lăuda că vă cunosc.

Sunteţi foarte pretenţioşi cu dumneavoastră şi faceţi o impresie de om încrâncenat asupra celorlalţi, datorită efortului depus pentru a avea succes. Aveţi idei bune şi o intuiţie foarte bine dezvoltată. Poate că n-ar fi rău să vă găsiţi un loc singuratic şi retras unde să învăţaţi să vă relaxaţi.

În plus, aveţi nevoie de o persoană alături de dumneavoastră pentru a vă susţine atunci când veţi avea o cădere nervoasă. Încercaţi să nu mai complicaţi viaţa atât de mult, deoarece puteţi fi induşi uşor în eroare şi puteţi greşi foarte des. ( Text: secretulnumerelor.ro, Foto: commons.wikimedia.org)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 7, 16 sau 25 (cifra de vibraţie 7)