Ziua de naştere: 23

 width=
lubitori de libertate, dar mult prea indulgenţi, asemănători în multe privinţe nativilor zilei de 5, cei născuţi pe data de 23 adoră schimbarea, libertatea şi distracţiile. Au tendinţa să îşi exprime greu adevăratele sentimente şi se simt atraşi de tot ceea ce este nou.

Nativii acestei zile au o personalitate interesantă, uneori imposibil de îmblânzit.

Pe lângă alte abilităţi extraordinare, vă bucuraţi şi de talentul de a estima şi examina cele mai diverse situaţii, oferindu-le celorlalţi sugestii folositoare. Sunteţi o persoană care evită să primească ajutorul celorlalţi, deoarece apreciaţi independenţa dumneavoastră şi nu vreţi să vă bizuiţi pe altcineva decât pe dumneavoastră înşivă.

Sunteţi mândri şi vă apăraţi cu pricepere valorile. Cunoştiintele dumneavoastră de culturaă generală vă ajută să ţineţi pasul în orice discuţie.

Probabil că v-aţi maturizat de la o vârstă fragedă şi aveţi capacitatea de a vă pune în locul partenerului. Ţineţi pasul cu modă şi sunteţi flexibili ori de câte ori o cere situaţia. Deşi aveţi toate şansele să urmaţi o carieră de succes, veţi fi la fel de fericiţi şi cu o viaţă casnică. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: clipartkid.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 5, 14 sau 23 (cifra de vibraţie 5)