Ziua de naştere: 18

 width=
Oameni puternici, dar materialişti, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 18 au vederi largi şi interese
extrem de variate. Cu toate acestea, apar tensiuni atunci când trebuie să aleagă între a acţiona spre binele celorlalţi sau în interes propriu.

Adeseori sunt numiţi în poziţii de conducere, chiar şi atunci când nu îşi doresc acest lucru.

Vă păziţi independenta şi nu doriţi să vă bazaţi pe nimeni sau pe nimic, chiar dacă aveţi nevoie de ajutor. Munciţi din greu deoarece doriţi să vă petreceţi timpul constructiv, fără a pierde din energie. În momentul în care muncă s-a încheiat, vă place să ascultaţi muzică sau chiar să cântaţi. Vă place să călătoriţi şi folosiţi orice ocazie pentru a face o excursie undeva.

Parteneriatul cu o persoană responsabilă este foarte important pentru dumneavoastră. Va trebui însă să vă dezvoltaţi aptitudinile de comunicare pentru a le putea împărtăşi şi celorlalţi ce se întâmplă cu dumneavoastră. Vă este relativ uşor să simţiţi ceea ce simt ceilalţi şi să le înţelegeţi stările.

 Aveţi propriul sistem de valori şi propriul cod moral pe care îl respectaţi cu stricteţe. Dacă vă veţi urma interesele dumneavoastră, veţi avea o viaţă încântătoare şi aventuroasă. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: pinterest.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 9, 18 sau 27 (cifra de vibraţie 9)