Ziua de naştere: 14

 width=


Firi analitice, iubitori de plăceri, asemănători în această privinţă celor născuţi pe data de 5, nativii acestei zile sunt persoane curioase, cu o abordare epicuriană a vieţii. Indivizi carismatici şi senzuali, atrag tot soiul de „paraziţi” în jurul lor.


Atunci când reuşesc să-şi impună o anumită disciplină, pot realiza lucruri importante, mai ales în domenii progresiste. Sunt atraşi de călătorii.

Sunteţi o persoană instabilă şi aveţi nevoie în permanenţă de o schimbare. Întotdeauna vă trec mii de idei prin cap şi, dacă veţi avea ocazia să le puneţi în practică, vă puteţi manifesta creativitatea. Cel mai mult apreciaţi schimbările, indiferent cât de dese ar fi acestea. Această energie este comparabilă cu cea a semnului zodiacal Gemeni sau cu planeta Uranus.

Ar fi bine să aveţi pe cineva lângă dumneavoastră care să aibă grija să nu pierdeţi calea cea bună şi să nu vă manifestaţi excesiv comportamentul dumneavoastră excentric. Va trebui să încercaţi să vă stabilizaţi viaţa; în caz contrar, pierdeţi şirul sarcinilor pe care le aveţi de îndeplinit şi nu o să duceţi nimic la bun sfârşit. Curiozitatea fără margini este responsabilă de dezvoltarea dumneavoastră în viaţă. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: clipartkid.com)

Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 5, 14 sau 23 (cifra de vibraţie 5)