UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3-6 august

untold_festival-ww

A treia ediţie a Festivalului UNTOLD va avea loc, la Cluj, în perioada 3-6 august 2017, iar primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vânzare începând de vineri, 25 noiembrie, anunţă organizatorii.

Managerul UNTOLD, Bogdan Buta, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că festivalul este recunoscut în lume şi că a devenit un adevărat fenomen.

„Cea de-a treia ediţie a Festivalului UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017, este cel mai bun moment. Primele 5.000 de abonamente se vând începând de vineri la un preţ promoţional de 330 de lei. Anul viitor vor costa 550 de lei. UNTOLD a devenit un adevărat fenomen, am primit recunoaşteri concretizate în premii şi laude de la artişti şi organizatori de evenimente din Europa”, a menţionat Bogdan Buta.

Organizatorii UNTOLD au lansat, miercuri seară, la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, aftermovie-ul ediţiei 2016, film regizat de olandezul Stijn Verlinde.

La ediţia din acest an a festivalului UNTOLD au participat peste 300.000 de persoane, din 60 de ţări. (Text: Agerpres, Foto: en.wikipedia.org)