Un pui de urs încearcă să folosească un leagăn (video)

urs-leagan

Un locuitor al unui oraş din Siberia a surprins cu ajutorul camerei de filmat un pui de urs brun care a ”testat” facilităţile unui loc de joacă pentru copii, scrie UPI.com.

Înregistrarea video, realizată la un loc de joacă din oraşul Kolpaşevo, indică un pui de urs brun care încearcă să folosească un leagăn, însă reuşeşte cu greu acest lucru din cauza dimensiunilor sale.

Serghei Ielnikov, pădurar pentru regiunea Kolpaşevo, a declarat că puiul de urs aparţinea unei companii de circ care se afla în zona respectivă pentru susţinerea unor spectacole. Pădurarul a adăugat că ursul, care avea un colier la gât, se afla sub supravegherea unui îngrijitor chiar dacă în înregistrarea video nu apare persoana respectivă.

”Am primit mai multe telefoane de la localnici care au văzut ursul în parc, dar am aflat ulterior că puiul de urs brun fusese scos la plimbare de îngrijitorul său”, a spus Ielnikov, adăugând că nu crede că puiul de urs era periculos din moment ce aparţinea unei companii de spectacole de circ şi se afla sub supravegherea îngrijitorului, conform cotidianului Siberian Times, citat de UPI.com.(Text: Agerpres, Foto: captura video , Video: youtube.com)