Un hacker a furat şi a făcut publice fotografii intime ale cântăreţei Adele

Adele-01

Un fan al cântăreţei Adele a piratat computerul partenerului artistei, de unde a furat fotografii personale, relatează publicaţia elveţiană Tribune de Geneve pe site-ul său.

Hackerul a spart contul de email al lui Simon Konecki, de unde a obţinut şi difuzat apoi pe internet fotografii personale ale tinerei mame de 27 de ani, a relatat The Sun On Sunday, fără a publica imaginile respective.

Mai multe fotografii realizate de cântăreaţă şi de apropiaţii acesteia au început să circule pe internet vineri, 18 martie. Potrivit publicaţiei citate, este vorba de câteva selfie-uri, de fotografii din copilăria vedetei, dar şi de o ecografie efectuată atunci când vedeta era însărcinată în 5 luni cu fiul ei, Angelo.

Fotografiile au fost difuzate iniţial pe un forum privat pentru fanii lui Adele, creat pe Facebook. Un admirator indignat a alertat imediat echipa artistei, iar după ce a analizat imaginile, managerii săi au suspendat temporar toate conturile acesteia de pe reţelele de socializare, a indicat The Sun.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru The Sun că Adele a fost „foarte furioasă atunci când managerii au anunţat-o vestea şi le-a spus să acţioneze imediat”. Nu se ştie încă dacă artista a depus plângere. (Text: Agerpres, Foto: twitter.com/adele)