Un frizer oferă clienţilor servicii de îndreptare a părului cu… flacăra

Clienţii aflaţi în căutarea coafurii perfecte, dar şi a senzaţiilor tari, se înghesuie în salonul unui frizer din Gaza care oferă o tehnică inedită de aranjare a părului, nerecomandată însă persoanelor slabe de inimă.

Ca să realizeze cea mai reuşită coafură pentru cei care trec pragul salonului său, Ramadan Odwan nu foloseşte numai foarfeca, aparatul de tuns şi pe cel de uscat, ci mai ales un spray şi o brichetă.

„Oamenii se dau în vânt după asta, mulţi sunt curioşi să treacă prin această experienţă şi nu le e teamă”, a declarat frizerul pentru Reuters.

 „Oamenilor de aici le plac aventurile”, a completat el.

Ramadan Odwan aprinde jetul spray-ului folosind bricheta şi trece flacăra prin părul clientului aflat pe scaun. El nu recomandă, însă, ca tehnica să fie utilizată de oricine.

 „Conceptul este foarte simplu, dar destul de riscant dacă nu ai experienţă în ceea ce faci. Pentru aceste lucruri este nevoie de protejarea părului şi de utilizarea câtorva materiale de protecţie pentru a apăra scalpul şi podoaba capilară până la final. Dar şi de protecţie contra focului”, a explicat el.(Text: Agerpres, Foto: Reuters)