Un american s-a căsătorit cu propriul smartphone

Aaron Chervenak

Aaron Chervenak s-a căsătorit în 20 mai, la Las Vegas, cu propriul său telefon mobil. Nu a fost un gest necugetat, ci unul prin care bărbatul a vrut să sensibilizeze societatea în privinţa hiperconectivităţii, scrie 7sur7.be.

„Să fim cinstiţi, suntem conectaţi la telefoanele noastre la multe niveluri emoţionale. Căutăm alinare, le folosim să ne calmăm, să adormim, să ne liniştim. Pentru mine, aceasta este definiţia unei relaţii…Într-un anume sens, telefonul reprezintă cea mai lungă relaţie a mea şi de aceea m-am hotărât să mă căsătoresc cu un smartphone„, a declarat mirele.

Prin urmare, tânărul s-a dus la o capelă din Las Vegas, care a fost de acord să găzduiască originala nuntă. Sigur că uniunea celor doi nu are nicio valoare legală, însă un videoclip despre aceasta postat pe site-ul Cosmopolitan a făcut înconjurul internetului.

„Sper ca această căsătorie să fie un gest simbolic pentru a arăta cât de preţioase au devenit telefoanele în viaţa noastră de zi cu zi”, a subliniat Chervenak. (Text: Agerpres,  Foto: captura video youtube)