TOP 15 cele mai petrecăreţe ţări în noaptea dintre ani

barcelona-anul-nou

Un An Nou bun începe cu o petrecere senzaţională de Revelion!

Cu siguranţă, fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare să îşi etaleze ţinută eleganţă, să desfacă şampania şi să se bucure de spectacolul de artificii. Însă pentru a petrece cât mai bine în noapte dintre ani, locaţia aleasă trebuie să fie pe măsură. În cazul în care v-aţi săturat de clasicele Revelioane petrecute pe Valea Prahovei şi va doriţi să marcaţi într-un mod deosebit această sărbătoare, puteţi opta pentru un sejur în afară ţării.

Nu ştiţi ce oferte de Revelion să alegeţi pentru a va bucură pe deplin? Iată un top al celor mai petrecăreţe ţări!

1. Când vine vorba despre petreceri, capitală catalană este locaţia potrivită! Dacă va place să ieşiţi în stradă şi să petreceţi alături de oameni frumoşi la venirea miezului nopţii, atunci nu ezitaţi să mergeţi în Barcelona.

Locuitorii acestui oraş sunt renumiţi pentru ‘fiestele’ pe care obişnuiesc să le organizeze. Dacă sunteţi o persoană plină de energie, atunci va veţi integra fără probleme şi veţi petrece până dimineaţă pe plajă alături de catalani. De asemenea, în cazul în care doriţi să respectaţi tradiţiile locului, nu uitaţi să marcaţi începutul noului an mâncând 12 boabe de strugure, boabe care simbolizează norocul.

dubai-anul-nou

2. Dacă iubiţi artificiile şi spectacolul pe care acestea îl produc, atunci nu trebuie să rataţi petrecerea Revelion 2017 în Dubai .

Cel mai mare oraş al Emiratelor Arabe Unite o să va impresioneze prin frumuseţea exploziilor de culoare. Dacă încă staţi pe gânduri, nu uitaţi că datorită show-lui oferit, Dubaiul a intrat în cartea recordurilor.

3. Lisabona este o locaţie ideală pentru petrecerea nopţii dintre ani. Ospitalitatea şi voia bună a locuitorilor capitalei Portugaliei va vor face să va simţiţi extraordinar pe toată perioadă sejurului.

Seara de Revelion este, de obicei, sărbătorită în Piaţa Comercio, iar priveliştea pe care focurile de artificii o produc este de-a dreptul splendidă. Mai mult, nu veţi resimţi nici frigul care pune stăpânire pe ţara noastră odată cu venirea anotimpului rece, căci în acea perioadă în Lisabona temperaturile ating în jur de 14 grade Celsius.

madrid-anul-nou

4. Madridul este cunoscut că fiind un oraş plin de viaţă, care oferă o energie grozavă tuturor celor care îl vizitează. Dacă alegeţi capitală Spaniei ca locaţie pentru petrecerea Revelionului, veţi rămâne uimiţi de veselia cu care petrec madrilenii. Muzica şi focurile de artificii va vor menţine activi toată noaptea. Cei mai mulţi dintre localnici preferă centrul vechi al oraşului şi, fără îndoială, veţi fi duşi de mulţime într-acolo.

5. O altă destinaţie populară pentru a va petrece Revelionul este Praga. În acest oraş, fie că sunteţi o persoană romantică şi preferaţi o noapte liniştită, fie că va doriţi să va distraţi toată seară, veţi reuşi să găsiţi ceva să va fie pe plac. Arhitectură acestui oraş şi decoraţiunile va vor oferi o seară perfectă, de neuitat.

6. Bangkok, este locaţia perfectă pentru cei care îşi doresc să petreacă toată noaptea de Revelion în Thailanda. Acest oraş cucereşte orice turist prin ritmul sau ameţitor. Mai mult, templele şi palatele pe care le veţi vedea sunt unice şi va vor lasă fără cuvinte.

7. Turcia reprezintă alegerea ideală pentru cei care îşi doresc să aibă parte de temperaturi perfecte la cumpănă dintre ani. În cazul în care optaţi pentru Istanbul, dar nu v-aţi propus să faceţi ceva special, ar trebui să aflaţi că puteţi găsi soluţii.

atena-anul-nou

8. Pentru a petrece Revelionul într-unul dintre cele mai vechi şi frumoase oraşe istorice, alegeţi Atena. Atmosferă de poveste creaţă de locuitorii capitalei Greciei va va impresiona şi va veţi bucură de fiecare moment petrecut pe străzile sale frumoase.

9. O locaţie exotică, faimoasa pentru vinul sau şi pentru clima foarte blândă, o reprezintă Madeira, un arhipelag portughez. Dacă va doriţi să va relaxaţi şi să petreceţi un sejur de vis, alegeţi capitală Madeirei, Funchal şi nu veţi regretă niciun moment.

10. O altă locaţie inedită pentru petrecerea de Revelion este binecunoscutul oraş Miami. Pentru a va bucură din plin de viaţă de noapte din acest oraş, această este o ocazie perfectă. Bucuraţi-va de toate spectacolele organizate şi, cu siguranţă, nu veţi ajunge la hotel până dimineaţă!

11. În cazul în care ceea că va doriţi este o locaţie luxuriantă, un sejur în Bentota, un oraş al insulei Sri Lanka, va va răspunde dorinţelor. Aici aveţi ocazia de a petrece în aer liber, pe plajă, alături de toţi cei care se hotărăsc asupra acestui loc minunat. Va veţi bucură de temperaturile perfecte şi veţi avea o vacanţă magică!

zanzibar

12. O altă locaţie inedită o reprezintă Zanzibar, cel mai cunoscut şi apreciat arhipelag de pe coastă Africii de Est. Dacă sunteţi pasionat de tot ceea ce ţine de mirodenii şi de sporturile acvatice, aici va veţi simţi împlinit.

Aveţi ocazia să va petreceţi noaptea dintre ani într-un mod cu totul şi cu totul deosebit. Surprizele de care veţi avea parte pe această insulă, dar şi peisajele minunate, vor constitui amintiri de neuitat!

13. În anumite oraşe, sărbătoarea Anului Nou începe încă de când se termină Crăciunul. Dacă va doriţi să mergeţi într-un loc foarte frumos, extrem de romantic şi de accesibil, puteţi opta pentru Vilnius, capitala Lituaniei. Cu toate că spectacolul de lumini nu se aseamănă deloc cu cel din Dubai, acesta o să va impresioneze prin simplitate şi eleganţă.

14. Roma este oraşul ideal pentru iubitorii dânsului. Aici, încă de la lăsarea serii, lumea începe să danseze pe stradă, iar veselia este starea definitorie a tuturor. Fără nicio îndoială, spectacolele organizate pe străzi concertele extraordinare impresionează orice turist care merge cu gândul de se bine Italia. Înainte de de spectacolul splendid de pe aceste străzi, puteţi merge la Vatican ascultaţi Papei.

rio-de-janeiro

15. Din Rio de Janeiro, unul dintre cele cunoscute oraşe ale Braziliei, puteţi cu amintiri de—dreptul memorabile. Aici, Revelionul, nu este doar o sărbătoare, ci se într-un carnaval care are toate ingredientele necesare: costume exotice, artificii, cocktailuri.

Pentru nu face mulţimea pe pentru sărbători, ideal este alegeţi o , culoare fiind un simbol pentru pace. Ritmurile muzicii barurile pline, precum peisajul impresionant vor oferi energia pentru petrece fabulos.(Text: Agerpres, Foto: newyearseveblog.com, passportpacked.com)