Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti îşi deschide porţile

tib-2016

TIB, Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti, îşi deschide porţile miercuri, 12 octombrie, la Romexpo, de la ora 10:00, evenimentul fiind la cea de-a 42-a ediţie.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 12 — 15 octombrie şi va reuni 160 de companii din 12 ţări.

‘Concomitent cu TIB 2016, vor avea loc alte două manifestări de tradiţie — ExpoEnergiE — Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale şi Inventika — Salonul de invenţii şi inovaţii destinat academicienilor, cercetătorilor şi inventatorilor. La TIB expun, pe o suprafaţă de peste 7000 de metri pătraţi, aproximativ 160 de companii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Spania, Turcia şi Ungaria, care îşi întâmpină vizitatorii cu cele mai recente creaţii’, se arată în document.

În cadrul târgului vor fi prezenţi reprezentanţi din inginerie mecanică şi electrică, maşini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronică şi automatizări, roboţi industriali, dar şi comunicaţii, IT şi software industrial.

‘Vizitatorii vor avea parte de o serie de prezentări şi demonstraţii de maşini şi echipamente care asigură o mai mare flexibilitate şi creştere rapidă a productivităţii, în domeniul industrial şi în cele conexe acestuia. Totodată, cei care vor trece pragul standului Dalpa din pavilionul C1 (Inventika) vor beneficia de un cupon ce le va permite alimentarea gratuită cu lichid de parbriz a autovehiculului propriu, pe durata expoziţiei, la punctul de distribuţie aflat în Parcarea B. Dalpa va prezenta în cadrul Inventika un dispozitiv unic la nivel mondial de producere şi distribuţie a lichidului de parbriz auto. Ariile de interes şi atracţie ale TIB 2016 vor fi, ca în fiecare an, zonele de robotică şi maşini industriale, unde poate fi urmărit întregul proces de realizare a diferitelor piese’, menţionează organizatorii.

Un bilet intrare pentru adulţi şi studenţi este de 10 lei/zi, iar copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. (Text: Agerpres, Foto: tib.ro)