Steven Tyler anunţă turneul de adio al Aerosmith

Aerosmith

Solistul formaţiei americane de ”hard rock” Aerosmith Steven Tyler a anunţat că el şi membrii trupei plănuiesc pentru anul 2017 un turneu de rămas bun pentru fanii lor, însă chitaristul Joe Perry nu crede că grupul a ajuns în momentul organizării turneului de adio, scrie UPI.com.

”Iubesc această trupă, chiar o iubesc şi vreau să elimin orice gând pe care cineva l-ar putea avea despre acest lucru … Pregătim un turneu de adio, dar doar pentru că este timpul. Nu am mai făcut acest lucru”, a spus Tyler la emisiunea ”The Howard Stern Show”, conform revistei Rolling Stone.

Surprins de această ştire a lui Tyler, jurnalistul Stern i-a cerut să confirme că trupa cu 46 de ani de activitate muzicală îşi pregăteşte turneul de adio. În replică, Tyler a spus: ”Cred că da, anul viitor”.

Întrebat dacă Joe Perry chitaristul Aerosmith ştie de acest lucru, Tyler a replicat: ”Mmhmm”.

Însă, contactat de New York Daily News, Joe Perry a declarat că anunţul este prematur.

”Știu că Steven a spus ceva sau a fost citat spunând că acesta ar putea fi turneul final, dar nu cred că am ajuns atât de departe încă”, a declarat Joe Perry.

 ”La acest moment al carierelor noastre ar putea să nu stea în puterile noastre acest lucru. Să vezi o formaţie care este împreună de atât de mult timp aşa cum suntem noi şi să aibă cu adevărat aceiaşi membrii — nu este ca şi cum ar mai fi doar trei dintre noi sau doi dintre cei cinci. Este afacerea reală. Este vorba despre cinci tipi care au menţinut numele Aerosmith pentru mai bine de 40 de ani. Știu că am discutat despre un turneu de adio, însă nimeni nu a ridicat mâinile să spună da în loc de nu”, a mai spus Perry.

Tyler a început recent o carieră solo în genul muzical country, iar Joe Perry a apărut alături de Johnny Depp şi Alice Cooper în trupa ”Hollywood Vampires”. Mai multe portaluri online din SUA subliniază că de fapt după încheierea acestui posibil turneu formaţia se va destrăma, conform nme.com şi people.com. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Aerosmith , Video: youtube.com)