Spray minune: transformă orice obiect casabil într-unul „indestructibil”

Line-X spray

Compania Line-X a creat un spray al cărui conţinut, odată pulverizat pe orice suprafaţă, are efectul de a creşte foarte mult rezistenţa acesteia şi de a o face să devină aproape „indestructibilă”, conform unui material publicat de Tech Insider.

Sprayul este conceput special pentru a fi folosit pentru maşini şi camioane, dar a fost folosit şi pe pereţii Pentagonului, pentru a creşte rezistenţa acestei clădiri în cazul unui atac cu bombă.

Substanţa poate fi aplicată, pentru amuzament şi pe ouă, pepeni, obiecte ceramice, pahare din plastic sau pe orice ne trece prin cap, aşa cum se poate vedea în clipul postat de Tech Insider.

Produsul LINE-X se aplică într-un strat protector, având aplicaţii în special în domeniul industriei auto şi militare, oferind, în afara creşterii exponenţiale a rezistenţei diferitelor suprafeţe pe care este aplicat şi avantajele unei rezistenţe ridicate la abraziune. În plus, acest strat protector asigură şi prevenţia împotriva ruginei şi proceselor de corodare. (Text: Agerpres, Foto: trucktrend.com)