Şi-a scos soţia la vânzare pentru că îl cicălea

PIC FROM MERCURY PRESS (PICTURED: SIMON O'KANE, 33, WITH HIS WIFE LEANDRA, 27) A petrolhead prankster put his wife up for sale on eBay highlighting her decent bodywork and skills in the kitchen after claiming she was unsympathetic when he moaned about feeling unwell. Joker Simon OKane from Wakefield, Yorkshire, posted a picture of long-suffering wife Leandra alongside a tongue-in-cheek ad detailing his reasons for selling her and the pros and cons of the purchase. The dad-of-two made the listing at around 10pm on Wednesday evening (Sept 7) after he claimed Leandra wasnt playing the role of a devoted wife. SEE MERCURY COPY

Un bărbat din Marea Britanie şi-a scos soţia la vânzare pe internet pentru că îl cicălea şi nu îi arăta compasiune. Simon O’Kane, tatăl a doi copii, a publicat un anunţ pe eBay, prin care a anunţat că o vinde pe Leandra, soţia lui, pe care a comparat-o cu o maşină la mâna a doua.

Totul a fost o glumă, însă acesta a constatat cu uimire că licitaţia a ajuns până la 65.880 de lire în numai două zile, informează Mail Online.

Bărbatul şi-a descris soţia ca având ”un corp decent” şi ”abilităţi în bucătărie’‘. De asemenea, acesta a menţionat că ‘‘nu e nouă, a fost folosită, dar mai ţine câteva mile”. La puncte slabe, acesta a menţionat că soţia sa scoate deseori ”zgomote care nu pot fi reduse la tăcere decât dacă îi comanzi piese noi”.

Pasionatul de maşini din Wakefield, Yorkshire, în vârstă de 33 de ani, care este inginer în telecomunicaţii, a publicat anunţul miercurea trecută după ce soţia sa nu a arătat compasiune când acesta s-a plâns că se simte rău.

PIC FROM MERCURY PRESS (PICTURED: SIMONS WIFES ITEM LISTING ON EBAY) A petrolhead prankster put his wife up for sale on eBay highlighting her decent bodywork and skills in the kitchen after claiming she was unsympathetic when he moaned about feeling unwell. Joker Simon OKane from Wakefield, Yorkshire, posted a picture of long-suffering wife Leandra alongside a tongue-in-cheek ad detailing his reasons for selling her and the pros and cons of the purchase. The dad-of-two made the listing at around 10pm on Wednesday evening (Sept 7) after he claimed Leandra wasnt playing the role of a devoted wife. SEE MERCURY COPY
Când Leandra O’Kane a aflat despre gluma soţului său şi că este scoasă la vânzare, s-a înfuriat la culme.

Cosmeticiana în vârstă de 27 de ani a declarat: ”Îmi venea să-l omor. Toată lumea de la muncă a văzut (anunţul — n.r.) şi a râs. Nu numai că m-a scos la vânzare, dar a folosit şi o fotografie groaznică. Mereu se plânge că îi e rău, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness câte trei-patru ore. I-am zis că dacă se poate duce la sală nu merită să-mi fie milă de el”. ”Dacă eBay nu scotea anunţul, cine ştie cât aş fi valorat?”, a adăugat ea.

O’Kane a declarat că se simte norocos că soţia sa nu s-a supărat prea tare.

”Sunt foarte norocos că e aşa de bună şi îmi suportă toate glumele”, a spus acesta, potrivit sursei citate. Bărbatul a menţionat că nu ar fi lăsat pe nimeni să o cumpere pentru că ”e prea bună”, dar că ar fi fost curios la cât ar fi ajuns licitaţia.(Text: Agerpres, Foto: thesun.co.uk/Mercury Press)