Serena Williams se va căsători cu un magnat al internetului

serena-williamsSerena Williams, regina tenisului feminin, se va căsători cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii reţelei de socializare Reddit, a dezvăluit ea joi, 29 decembrie, relatează AFP, Reuters şi DPA.

Williams şi-a anunţat logodna pe contul său de Reddit, într-o formă mai degrabă poetică: „Cu un genunchi în pământ, el a rostit patru cuvinte, iar eu am răspuns ‘da'”.

Am ajuns acasă, puţin cam târziu. Cineva îmi pregătise o geantă şi ne aştepta o caleaşcă. Destinaţia: Roma… înapoi în locul în care stelele noastre au intrat pentru prima dată în coliziune”, a mai scris jucătoarea de tenis.

Potrivit DPA, aici omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe Serena Williams. Scena s-a petrecut la aceeaşi masă la care cei doi au stat când s-au cunoscut.

Viitorul soţ a publicat ceea ce a a scris jucătoarea de tenis şi un desen în care este reprezentat cu un genunchi în pământ, iar apoi comentariul: „Ea a spus ‘da'”. Data nunţii nu a fost anunţată.

În vârstă de 35 de ani, Serena Williams a câştigat în cariera sa 71 de titluri WTA, dintre care 22 de Grand Slam, dintre care ultimul la Wimbledon în vară. Actualul număr doi mondial a acumulat peste 81 de milioane de dolari în câştiguri de la debutul său în circuitul mondial de tenis în 1997.

Serena a fost detronată de pe primul loc al clasamentului feminin de Angelique Kerber în septembrie 2016, după ce a ocupat această poziţie timp de 186 de săptămâni consecutiv.

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general al Reddit şi a lansat mai multe site-uri de internet.

Potrivit DPA, cei doi au o relaţie din 2015, dar au fost discreţi în ceea priveşte legătura lor.(Text: Agerpres, Foto: serenawilliams.com)