Ronaldo şi-a făcut cadou un Bugatti Veyron de două milioane euro

Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo şi-a făcut un frumos cadou după câştigarea titlului de campion european cu selecţionata Portugaliei, plătind peste 2 milioane euro în schimbul unui bolid Bugatti Veyron, pe care l-a prezentat cu mândrie pe contul său Instagram.

„Animalul a sosit!”, a scris Ronaldo sub fotografia în care prezintă noua lui super-maşină, în valoare de 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com, care precizează că automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde şi poate atinge o viteză maximă de 400 km/h.

Costurile de întreţinere sunt, însă, pe măsura performanţelor, constructorul recomandând efectuarea de revizii anuale, iar numai pentru un schimb de pneuri proprietarul ajunge să plătească până la 120.000 de dolari, adaugă sursa citată.

Noul venit va sta la loc de cinste în garajul lui Cristiano Ronaldo, alături de celelalte automobile de lux ale starului lusitan, între care un Range Rover Sport SVR, două Ferrari (599 GTB şi 599 GTO) un Porsche 911 Turbo S, un Mercedes-AMG 63 S Coupé, un Rolls-Royce Ghost, un McLaren MP4-12C HS şi un Lamborghini Aventador, notează la rândul său motorpasion.com.

Cristiano Ronaldo îşi petrece în prezent vacanţa la Ibiza, pe un yacht de lux, a cărui închiriere se ridică la 90.000 de euro pe săptămână, după cum dezvăluie presa spaniolă.(Text: Agerpres, Foto:  facebook.com/ Cristiano Ronaldo)