Românca Tina Olari, cel mai bun designer din Spania

Tina-Olari-01

Creatoarea Tina Olari, care la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut devenea cunoscută la nivel internaţional după ce a îmbrăcat-o pe câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss World 2015, Mireia Lalaguna, va primi premiul „Degetarul de aur” pentru cel mai bun designer din Spania în anul 2015, devenind, astfel, primul român căruia i se acordă această distincţie.

Premierea va avea loc la Madrid, pe 19 februarie, şi la eveniment vor fi prezente cele mai cunoscute nume din lumea modei iberice, precum şi personalităţi publice din Spania.

„Este o imensă fericire. Să fii apreciat de cei din ţara ta este minunat, dar să fii recunoscut la nivel înalt în ţara de adopţie este mai mult decât o satisfacţie. Sunt atât de încântată!„, a declarat Tina Olari.

Premiile „Degetarul de aur” se acordă începând cu anul 2008 pentru cei mai talentaţi designeri spanioli, cele mai bune modele feminine şi masculine, publicaţii de modă şi cele mai bine îmbrăcate vedete din Regatul spaniol.

Tina-Olari-02

Bistriţeanca Tina Olari (41 ani) s-a stabilit în urmă cu patru ani în Spania, în Barcelona, unde şi-a continuat pasiunea pentru modă şi a deschis un atelier de creaţie.

Rochiile sale au reuşit să impresioneze, astfel că, în 2015, Tina Olari a fost numită preşedinte al juriului concursului Miss World Barcelona, câştigat de Mireia Lalaguna. Tina a devenit, astfel, designer oficial al celei care urma să câştige, în acelaşi an, nu doar titlul de Miss World Spania, ci şi marele premiu al acestui concurs internaţional, desfăşurat în luna decembrie în China.(Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Tina Olari)