Prăjitură în mărime naturală a eroului principal din „50 Shades of Grey”

Christian-Grey-prajitura

O prăjitură reprezentându-l în mărime naturală pe eroului principal din filmul din „50 Shades of Grey” a fost pregătită de o echipă de cofetari coordonată de o specialistă britanică în produse de cofetărie.

În versiunea dulce, celebrul Christian Grey, finanţatorul miliardar cu un apetit pentru lanţuri şi bice din romanele scriitoarei E.L. James, interpretat în film de actorul Jamie Dornan, este înfăţişat la bustul gol, gata de acţiune, cu cureaua desfăcută şi fermoarul uşor descheiat.

Cum lui Grey nu îi puteau lipsi accesoriile excentrice, cofetarii l-au înzestrat cu cătuşe şi bice… comestibile, realizate din lemn dulce. Prăjitura gigant a fost creată de Rosie Dummer (de la Rosie Cake Diva) şi ajutoarele sale, pentru „Cake International Baking Show”, desfăşurat recent la Londra. Patru bucătari au lucrat timp de aproape trei săptămâni la această originală creaţie.

Cu o înălţime de aproximativ 1,82 metri, replica lui Mr. Grey este realizată din 10 prăjituri dreptunghiulare, ulterior modelate pentru a crea forma corpului uman. Potrivit lui Rosie, la realizarea prăjiturii au fost folosite 55 de kilograme de făină, 340 de ouă şi circa 200 de kilograme de pastă de zahăr pentru a decora exteriorul.

Prăjitura i-a fost prezentată starului din „50 Shades of Gray”, Jamie Dornan, în cadrul emisiunii „Graham Norton Show”. Vedeta a fost invitată să guste din prăjitură. „Ce gust ai?”, l-a întrebat pe Dornan un alt actor, Stephen Mangan, prezent la rândul său în emisiune. „Mai bun decât mi-am imaginat”, a glumit protagonistul din „50 Shades of Grey”. (Text: Agerpres, Foto:irishmirror.ie, Video: youtube.com)