Pleaşcă! Celine Dion îşi vinde proprietatea din Palm Beach cu 38,5 milioane USD

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a scăzut de la 72,5 milioane la 38,5 milioane de dolari preţul de vânzare al proprietăţii sale din Palm Beach (Florida), din cauza dificultăţii de a găsi un cumpărător, relatează mass-media locale citate de EFE.

Luxoasa proprietate de pe malul Oceanului Atlantic are o suprafaţă de 2,3 de hectare şi dispune de două piscine interconectate dotate cu tobogane, tunuri de apă şi trei vile cu vedere la ocean.

Preţul de vânzare al proprietăţii presupune o scădere practic la jumătate faţă de suma cerută în 2013 de interpreta piesei „My Heart Will Go On” care cerea iniţial 72,5 milioane de dolari, notează ziarul local The Sun Sentinel.

Vila principală de 930 de metri pătraţi are două camere pentru copii, fiecare cu baie proprie şi un dormitor principal cu terasă şi vedere la debarcader şi o cadă cu hidromasaj.

Invitaţii au la dispoziţie două case fiecare cu patru camere, o pistă de tenis, o sală de sport, o căsuţă cu bar, grătar şi bucătărie de vară lângă piscină şi o sală de masaj.

În ianuarie anul trecut, Celine Dion l-a pierdut pe soţul său René Angélil, care i-a fost de asemenea impresar, şi care a murit după o lungă luptă cu cancerul. Ea are trei copii: René-Charles, 15 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de 6 ani. (Text: Agerpres, Foto: palmbeachpost.com , Video: youtube.com)