Playboy: prima „Playmate of The Year” îmbrăcată

Eugena Washington-02

Playboy, celebra revista pentru adulţi, a prezentat-o miercuri, 11 mai, pe prima sa „Playmate of The Year” îmbrăcată. Eugena Washington, model şi actriţă de culoare, originară din Palmdale (California), a fost aleasă să pozeze în faţa celebrei reşedinţe Playboy Mansion a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei, relatează AFP.

Tânăra în vârstă de 31 de ani, cu forme sculpturale, a făcut să vibreze flash-urile aparatelor foto, într-o rochie bleu pal transparentă, pozând în faţa unei maşini sport pe care a câştigat-o: un Fiat Spider 124.

Ea a primit de asemenea 100.000 de dolari şi va apărea în premieră îmbrăcată pe coperta celebrei reviste, care a renunţat la pozele cu femei goale, în speranţa de a-şi extinde cititorii.

„Lumea se schimbă. Sper ca acest lucru să îndrepte din nou privirile spre revistă şi spre un nou public”, a declarat fericita aleasă.

Eugena Washington, desemnată deja Playmate a lunii decembrie şi care a pozat cu această ocazie în costumul Evei, este una dintre cele doar trei manechine de culoare, dintr-un total de 57, alese Playmate-uri ale anului.

Eugena Washington-01

Cariera ei a început în 2006, când a participat la concursul ‘America’s Next Top Model’ la care s-a clasat pe locul al treilea. Eugena Washington a obţinut un rol titular în serialul de televiziune ‘The Bold and the Beautiful’ şi a jucat un mic rol în filmul de succes ‘The Perfect Match’, apărut în martie.

Revista Playboy încearcă să-şi schimbe imaginea în această eră a pornografiei online şi să-şi adapteze conţinutul cerinţelor reţelelor de socializare, precum Facebook, Twitter sau Instagram, care cenzurează imaginile prezentând nudităţi.

Tirajul revistei, a cărei primă Palymate a fost Marilyn Monroe în 1953, a atins culmile în 1972 cu 7 milioane de exemplare, înainte de a scădea treptat şi a se stabiliza la circa 800.000 de exemplare în prezent, potrivit directorului său editorial Jason Burhmester. (Text: Agerpres, Foto: AP)