Playboy Mansion, celebra vilă a lui Hugh Hefner, a fost vândută

vila-Playboy-01

Playboy Mansion, vila care a găzduit petreceri legendare organizate de patronul şi fondatorul revistei cu caracter erotic, Hugh Hefner, a fost vândută unui om de afaceri american, fiul unui miliardar care a achiziţionat, printre altele, marca de prăjituri Twinkie, transmite marţi, 7 iunie,AFP.

Hugh Hefner, vânzătorul nonagenar al faimoasei clădiri în stil gotic din Westwood (Los Angeles), va putea locui în ea până la sfârşitul zilelor.

„Putem confirma că Playboy Mansion face obiectul unui angajament de vânzare avându-l drept cumpărător pe Daren Metropoulos”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Playboy.

„Din motive de confidenţialitate contractuală, nu putem oferi detalii şi nici condiţiile prealabile pentru finalizarea vânzării”, a adăugat el.

Când a fost scoasă la vânzare, clădirea a fost evaluată la 200 de milioane de dolari.

Daren Metropoulos, om de afaceri de 32 de ani, este fiul miliardarului C. Dean Metropoulos, a cărui avere este estimată de revista Forbes la 2,4 miliarde de dolari. Daren Metropoulos este deja vecinul lui Hefner, după ce a cumpărat în 2009 proprietatea alăturată cu 18 milioane de dolari. El intenţionează să unească cele două domenii pentru a face o proprietate imensă după moartea lui Hefner.

vila-Playboy-02

Construită în 1927 şi cumpărată de Hefner cu 1 milion de dolari în 1971, proprietatea, având un bazin cu peşteri şi cascadă, simbolizează excesele de la Hollywood. La petrecerile gigantice organizate pe domeniu se amestecau vedete cu tinere Playboy îmbrăcate sumar, celebrele „bunnies”.

Se spune că Elvis ar fi fost cu opt Playmates în acelaşi timp în vila cu 12 camere, în timp de John Lennon ar fi dat foc unui Matisse lăsându-şi neglijent ţigara. Două femei îl acuză pe Bill Cosby, fostă vedetă de televiziune, prieten al lui Hefner, că le-ar fi agresat sexual la Playboy Mansion.

vila-Playboy-03

Vânzarea domeniului intervine în momentul în care revista a lansat o nouă formulă, ceva mai cuminte, în care modelele apar tot extrem de sumar îmbrăcate, dar în care părţile intime şi sânii nu se mai văd frontal. (Text: Agerpres, Foto: theagencyre.com, Video: youtube.com)