Pisica Ruby, partenera unui american la balul de absolvire

Sam-Steingard-Ruby

Sam, un tânăr american din Maryland, a ajuns vedetă în 24 de ore datorită unei fotografii în care apare în haine de gală înaintea balului de absolvire, putându-şi în braţe „partenera”, care este nimeni alta decât pisica sa, Ruby, îmbrăcată cu o rochie roz.

Balul marchează sfârşitul liceului în Statele Unite, relatează metronews.fr.

Conform tradiţiei, fiecare licean îmbrăcat elegant în costum vine însoţit de un (o) partener (ă), după ce şi-a formulat cererea într-o formă adecvată. Însă, potrivit surorii tânărului, Caroline, care a postat fotografia în 16 data de mai pe Imgur, Sam nu a avut noroc la acest capitol, aşa încât a decis ca la bal să îi fie parteneră Ruby.

„Nu a reuşit să găsească însoţitoare”, a scris Caroline alături de fotografia fratelui ei, vizualizată de aproape 150.000 de ori. Sam nu s-a lăsat descurajat şi a găsit o soluţie: şi-a invitat prietena credincioasă, Ruby, pisica familiei.

El i-a găsit chiar o rochiţă potrivită, dintr-un material roz, asortat cu papionul său de la costum. Din păcate, Ruby nu a câştigat râvnita coroană destinată reginei balului, Sam preferând ca pisica să rămână acasă.

De atunci însă cei doi, om şi pisică, devin pe zi ce trece prieteni tot mai buni. Sam a creat un cont pe reţeaua Instagram dedicat lui Ruby, în care pisica pozează cu mult farmec alături de ”partenerul” ei, încheie metronews.fr. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Sam Steingard)