Petrecere aniversară pentru o… groapă din carosabil

groapa-Mississippi

Un grup de locuitori din Mississippi a organizat o petrecere de aniversare pentru o groapă din carosabil, pentru a atrage astfel atenţia administraţiei oraşului, informează agenţia UPI.

Locuitorii din Jackson (statul Mississippi) au plasat baloane şi un semn în faţa unei gropi „în vârstă” de 16 luni şi a doi „fraţi mai mici”, în cadrul unei celebrări parodice.

„Sunt aici de peste un an! Și fratele meu mai mic la fel !”, „311 apeluri s-au făcut pentru noi din februarie 2015!”, scria pe semnul din faţa gropii.

Unul dintre localnici, Eddie Prosser, a declarat pentru postul de televiziune WJTV că el s-a aflat în spatele conceperii semnului şi că a încercat să prezinte situaţia cu un pic de umor. În opinia sa, repararea gropilor nu ar dura mai mult de zece minute.

WAPT a informat că, la scurt timp după ”celebrarea zilei de naştere a gropilor”, echipe din administraţia oraşului s-au deplasat la faţa locului pentru a le umple cu pământ, conform relatării UPI din 26 aprilie.

Gropile nu au fost încă acoperite cu asfalt, dar locuitorii oraşului sunt plini de speranţă că lucrarea va fi finalizată.

„Poate vor veni înapoi şi le vor pava”, a spus cu umor o locuitoare a oraşului citată de agenţia UPI.(Text: Agerpres, Foto: captura youtube, Video: youtube.com)