Peste 200 de potenţiali căştigători la Loteria bonurilor fiscale

bani-romanesti

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat, în data de 6 aprilie, 210 tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 238 şi 238,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, unde se oferă premii în valoare totală de un milion de lei, informează luni Visa Europe.

Pentru a-şi revendica premiile, bonurile fiscale câştigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărţi în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită şi îndeplinesc condiţiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică, 22 mai, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 aprilie 2016, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora depăşeşte 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câştigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 38 de ţări din Europa. În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa. (Text: Agerpres, Foto: shutterstock.com)