O mireasă s-a căsătorit cu un nuntaş, după ce mirele a suferit o criză de epilepsie

nunta-India

O mireasă din India s-a căsătorit cu un oaspete venit la nuntă, după ce mirele a suferit o criză de epilepsie în timpul ceremoniei iar, în final, petrecerea s-a transformat într-o adevărată bătaie cu farfurii şi tacâmuri, relatează The Independent.

Cel care urma să devină soţ, Jugal Kishore, de 25 de ani, s-a prăbuşit la pământ în timpul schimbului tradiţional de ghirlande de flori („varmala”) la nunta organizată în oraşul Rampur, din nordul Indiei. Boala mirelui a fost un şoc pentru viitoarea sa soţie, Indira (23 de ani), care s-ar fi înfuriat că ea şi familia sa nu au fost anunţate de faptul că tânărul suferea de epilepsie.

În loc să anuleze nunta, mireasa s-a decis pe loc să îşi înlocuiască mirele cu Harpal Singh, cumnatul surorii sale, prezent şi el la ceremonie. După alegerea noului soţ, nunta a continuat conform planului până în momentul în care logodnicul tinerei şi-a revenit şi s-a întors de la spital.

Şocat să constate că aleasa sa sărbătorea alături de alt mire, tânărul şi familia sa au încercat să o convingă să se răzgândească, dar pentru că mireasa a rămas neclintită în decizia ei, disputa s-a transformat într-o adevărată bătaie cu farfurii şi tacâmuri. Ulterior, familia tânărului a depus o plângere la poliţie, pe care a retras-o până la urmă la intervenţia unor rude mai în vârstă. (Text: Agerpres, Foto: wedneeds.files.wordpress.com)