O femeie costumată în personajul Chewbacca face furori pe internet

Candace-Payne-640x360

O femeie din Texas purtând masca lui Chewbacca, personajul hirsut din Star Wars, face senzaţie pe internet: clipul ei a depăşit recordul de vizionări pe Facebook Live, relatează AFP.

Clipul a primit 136 de milioane de vizionări vineri, la patru zile după ce a fost postat pe reţeaua de socializare, devenind de departe cel mai vizionat de la lansarea noii aplicaţii Facebook Live. Până acum recordul era deţinut de Buzzfeed cu 10 milioane de vizualizări.

În videoclipul de patru minute, filmat cu telefonul său, femeia este văzută pe locul şoferului în maşina ei, explicând că şi-a cumpărat ceva de ziua ei.

După câteva minute ea scoate din cutie masca celebrei creaturi Wookie din celebra saga de science-fiction şi se pune pe un râs nebunesc, alimentat de faptul că masca era articulată şi echipată cu un microfon imitând „vocea” lui Chewbacca.

Acest personaj, cel mai bun prieten al lui Han Solo (interpretat de Harrison Ford), se exprimă prin vocalize similare unor ţipete de morsă.

Candace Payne, mamă a doi copii, a postat clipul pe Facebook Live cu mesajul: „Acestea sunt bucuriile simple ale vieţii…”. (Text: Agerpres, Foto: captura youtube, Video: youtube.com)