Miss Bikini Race

Miss-Bikini-pe-schiuri-05

Cea de-a patra ediţie a concursului Miss Bikini Race, din staţiunea Păltiniş, va avea loc pe 6 martie, când, pe pârtiile de la Arena Platoş, sunt aşteptate cele mai frumoase doamne, care vor concura în costum de baie, pe schiuri sau placă, au anunţat, marţi, organizatorii.

Câştigătoarea Miss Bikini Race 2016 trebuie să fie nu doar frumoasă, dar şi o bună schioare. În plus, trebuie să înfrunte frigul de afară, doar cu costumul de baie pe ea, fără costum de schi.

„Primele trei ediţii ale acestui concurs s-au numit Miss Bikini Arena Platoş Păltiniş, concursul împletind probele sportive cu cele tradiţionale în concursurile de miss din întreaga lume. Cea de-a patra ediţie a celui mai aşteptat eveniment pe pârtiile complexului Arena Platoş Păltiniş devine puţin mai sportivă. Raportul probelor din concurs va înclina de această dată spre cele pe schiuri sau pe placă, mai degrabă decât pe cele desfăşurate doar în clăpari. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumuseţe şi îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului”, se arată în comunicat.

Miss-Bikini-pe-schiuri-04

Anul acesta, concursul va fi compus din trei probe. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contra cronometru. Apoi, concurentele vor defila pe banda rulantă a şcolii de ski, urmând să arunce la coş cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu. Ultima probă este parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se vor puncta atât timpul obţinut de fiecare concurentă, cât şi impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Premiantele de pe podium vor primi invitaţii la festivalul Electric Castle şi vouchere pentru un magazin de articole sportive.

Doritoarele se pot înscrie online, iar în ziua concursului între orele 9,30 şi 11,30, întrecerea fiind programată să înceapă la ora 12. (Text: Agerpres, Foto: adevarul.ro)