Meryl Streep şi Christine Baranski în rolurile Donald Trump şi Hillary Clinton

Meryl Streep-Donald-Trump

Actriţele Meryl Streep şi Christine Baranski, împreună pe ecran în filmul „Mamma Mia!”, au cucerit publicul Teatrului Delacorte din Central Park (New York), luni 6 iunie, cu ocazia festivalului de teatru „Shakespeare in the park”, imitându-i pe Donald Trump şi Hillary Clinton, relatează site-ul huffingtonpost.

În timp ce Baranski a interpretat-o pe Hillary Clinton, candidat democrat la alegerile prezidenţiale americane, Meryl Streep a jucat rolul lui Donald Trump, fotografii din timpul scheciului fiind publicate de unii spectatori pe reţelele de socializare.

Cu o faţă portocalie grosolan pudrată, cu o falsă burtă mare şi rotundă, cu o perucă blondă, cu o cămaşă albă şi cravată roşie, actriţa cu trei Oscaruri şi opt Globuri de Aur a cântat „Brush Up Your Shakespeare”, din comedia muzicală „Kiss me Kate”.

„Nu înţeleg de ce toate femeile îmi spun nu”, a cântat Meryl Streep-Donald Trump, într-o parodie a celor mai şocante fraze rostite de candidatul republican, deghizată în omagiu adus lui William Shakespeare.

Imitaţia oferită de actriţa americană nu este anodină, pentru că ea susţine oficial candidatura lui Hillary Clinton la prezidenţiale, comentează site-ul menţionat. (Text: Agerpres, Foto: latimes.com, Video: youtube.com)