Melania Trump, foarte tristă în rolul ei de First Lady

Melania Trump nu este deloc mulţumită de când soţul său Donald Trump a devenit preşedintele SUA, fapt ce i-a bulversat complet viaţa, relatează online ziarul spaniol ABC.

De la învestirea soţului, prima doamnă a ţării s-a refugiat în apartamentul său din Manhattan în timp ce Donald Trump îşi petrece zilele la Casa Albă exercitându-şi funcţia de preşedinte.

Este ceea ce asigură ziarul american US Weekly, care notează că soţia lui Donald Trump nu credea că va deveni centrul atenţiei atunci când s-a căsătorit cu el în 2005. O prietenă de familie a declarat ziarului că „Melania nu este mulţumită de viaţa ei şi că este nefericită”.

Faptul de a fi căsătorită cu cel mai puternic om al planetei este un impediment atât pentru ea cât şi pentru fiul lor, Barron: „Când îl însoţeşte la şcoală cu maşina sunt întâmpinaţi de manifestanţi care ţipă la ei pe stradă”, a spus sursa.

Alte probleme cu care se confruntă, de când a devenit prima doamnă, sunt atacurile aproape zilnice la persoană care i-au afectat serios obiectivul de a-şi lansa linia vestimentară cu propriul nume.

Pe de altă parte, US Weekly afirmă că o altă sursă foarte apropiată familiei a asigurat că Melania nu este deloc nefericită.

„Este foarte mulţumită de viaţa ei şi îşi sprijină soţul şi familia”, asigură această sursă.

Atunci când a ajuns la Casa Albă, Melania a descoperit printr-un sondaj, că are cea mai scăzută notă comparativ cu fostele prime doamne.

„Fiecare primă doamnă îşi asumă rolul şi se identifică cu el. Și evoluează cu timpul”, a declarat fostul secretar pe teme sociale de la Casa Albă, ziarului Washington Post.

În timp ce Casa Albă s-a limitat să informeze că „atât preşedintele cât şi prima doamnă încearcă să se obişnuiască cu noua lor viaţă„.(Text: Agerpres, Foto: Reuters)