Love story: după ce i-a donat un rinichi, i-a „dăruit ” şi inima!

Danny-Robinson

O donatoare de organe din Statele Unite care i-a oferit unul din rinichi unui necunoscut se căsătoreşte cu bărbatul a cărui viaţă a salvat-o, relatează publicaţia britanică The Independent.
Ashley McIntyre, 26 de ani, a aflat de la radio că un bărbat pe nume Danny Robinson căuta un donator de rinichi în Louisville, Kentucky, în luna ianuarie a anului trecut. Bărbatul avea 25 de ani la acel moment şi făcea dializă timp de 12 ore pe săptămână pentru a rămâne în viaţă, după ce rinichii săi cedaseră, deoarece suferea de boala Berger.

Tânăra s-a dovedit a fi mai mult decât compatibilă cu Danny deoarece au sfârşit prin a-şi dori să-şi petreacă toată viaţa împreună. Ea a dezvăluit pentru o publicaţie americana: „Nu mi-aş fi imaginat nici într-un milion de ani că se va întâmpla asta. Totul a fost plănuit de Dumnezeu”.

Mama lui Danny, Denise Stutzenberger, a dezvăluit că, până să o vadă faţă în faţă pe Ashley, a fost convinsă ca fiul ei va sfârşi prin a se căsători cu ea. După ce a întalnit-o, femeia i-a spus lui Ashley: „ O să imi fii noră chiar dacă acum nu îţi dai seama. Nu am ştiut să explic acest sentiment pe care l-am avut când am văzut-o, însă ceva din interior âmi spunea că aşa va fi…”, a explicat femeia. Iar acum, cei doi tineri sunt deja logodiţi şi urmează să se căsătorească.(Text: Agerpres, Foto: captură video/Youtube.com,  Video: youtube.com)