Loteria bonurilor fiscale: 4.245 de potenţiali câştigători

bonuri-fiscale-ww

În zilele de 14 aprilie 2015 şi 15 aprilie (până la ora 10:00), 4.245 de persoane au depus cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, la sediile teritoriale ale administraţiei fiscale, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

„Situaţia regională este următoarea: DGRFP Iaşi – 709 persoane, DGRFP Braşov – 651 persoane, DGRFP Galaţi – 568 persoane, DGRFP Bucureşti – 548 persoane, DGRFP Ploieşti – 496 persoane, DGRFP Cluj – 490 persoane, DGRFP Timişoara – 413 persoane, DGRFP Craiova – 370 persoane”, se precizează în comunicat.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României. La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

Extragerea se realizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară. La extragerile ocazionale participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanţelor Publice. Extragerea se realizează după minimum 15 zile de la sfârşitul intervalului calendaristic pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Prima extragere a avut loc în data de 13 aprilie, iar bonurile câştigătoare sunt cele emise în data de 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei şi 6,99 lei. Posesorii acestor bonuri au la dispoziţie 30 de zile pentru a le depune la ANAF in vederea participării la împărţirea premiului de un milion de lei aferent extragerii. (Text: Agerpres, Foto: victorponta.ro)