Loteria bonurilor fiscale: 238 lei, 6 aprilie 2016

bonuri

Bonurile fiscale emise în data de 6 aprilie, cu o valoare de 238 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 22 mai 2016.

La această extragere, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1-30 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. (Text: Agerpres, Foto: blog.ecostore.com.au)