La Otopeni, taxiuri cu tarife de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă

Taxischild mit Spiegelung im Dach des Taxis

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti vor avea la dispoziţie, începând de miercuri, ora 0,00, taxiuri autorizate cu tarife de maximum 1,40 lei/kilometru, fără comandă prealabilă, informează, marţi, 14 iunie, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit unui comunicat al CNAB, acestea vor aştepta în staţia taxi amplasată la ieşirea din terminal şi vor prelua pasagerii în ordinea sosirii.

„Clienţii care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziţie în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi”, precizează compania.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum şi taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în faţa terminalului Sosiri.

„Fiecare dintre staţiile taxi — pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă şi pentru celelalte taxiuri — vor fi clar semnalizate. În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid şi gratuit”, se mai spune în comunicatul CNAB. (Text: Agerpres, Foto: taxi-romania.ro)