La 73 de ani, Mick Jagger a devenit tată pentru a opta oară

mick-jagger

Mick Jagger, în vârstă de 73 de ani, a devenit joi, 8 decembrie, tată pentru a opta oară. Atât copilul cât şi mama sa, dansatoarea americană Melanie Hamrick, se simt bine, a anunţat purtătorul de cuvânt al solistului trupei The Rolling Stones.

„Fiul lui Melanie Hamrick şi al lui Mick Jagger s-a născut în New York şi (părinţii) sunt amândoi încântaţi. Mick a fost la maternitate în timpul naşterii. Mama şi copilul se simt bine şi cerem mass-media să le respecte intimitatea”, a declarat agentul vedetei, Bernard Doherty, într-un comunicat citat de AFP.

Acesta este primul copil al lui Jagger cu Melanie Hamrick, o dansatoare în vârstă de 30 de ani, cu care a început să se întâlnească după sinuciderea în 2014 a precedentei sale partenere, creatoarea de modă L’Wren Scott.

Cântăreţul britanic este deja tatăl a şapte copii cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, pe care i-a avut cu patru partenere: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel şi Lucas.

Jagger este şi bunic având deja cinci nepoţi şi a devenit străbunic, în mai 2014, când nepoata sa Assisi a dat naştere unei fetiţe.

Mick Jagger nu este singurul membru al formaţiei The Rolling Stones care continuă să facă copii la vârstă avansată. În luna mai, chitaristul Ronnie Wood, 69 de ani, a devenit din nou tată, când soţia sa, Sally, i-a născut pe gemenii Gracie Jane şi Alice Rose.

The Rolling Stones au lansat la sfârşitul lunii noiembrie cel de-al 23-lea album, „Blue and Lonesome”, la 11 ani după ultimul lor album de studio, prin care îşi celebrează pasiunea pentru blues-ul din Chicago. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Mick Jagger)