La 60 de ani, Mel Gibson va deveni tatăl celui de-al 9-lea copil

mel-gibson

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă atât pe plan profesional cât şi personal, actorul american Mel Gibson este acum fericit, relatează online ziarul spaniol ABC.

Mel Gibson şi logodnica sa, scenarista Rosalind Ross, 26 de ani, aşteaptă primul lor copil, după cum a confirmat actorul revistei People.

După o etapă dificilă în cariera sa profesională, actorul a prezentat la Festivalul de la Veneţia recenta sa producţie în calitate de regizor, filmul „Hacksaw Ridge”. Și aşteaptă să devină tată pentru a noua oară.

Actorul a început relaţia cu Ross după despărţirea în aprilie 2010 de cântăreaţa şi pianista rusă Oksana Grigorieva, cu care are o fiică, născută în 2009. Cei doi s-au despărţit după un scandal în care actorul a fost acuzat de violenţă conjugală.

Au fost dezvăluite înregistrări telefonice scandaloase în care Gibson o agresa verbal pe Oksana şi recunoştea că ar lovit-o în timp ce aceasta îşi ţinea copilul în braţe

În pofida problemelor din trecut, o sursă apropiată noului cuplu a declarat revistei că „Mel şi Rose sunt entuziasmaţi de venirea bebeluşului”. Mel Gibson mai are şapte copii cu fosta sa soţie Robyn Moore, dintre care cel mai mic are 17 ani. (Text: Agerpres, Foto: AP)