Kilipirim – cărţi la un leu şi reduceri de până la 90%

Kilipirim

Cele mai însemnate edituri autohtone îşi aşteaptă vizitatorii de miercuri, 30 martie, până duminică, 3 aprilie, la ediţia de primăvară a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount din România.

Potrivit unui comunicat transmis marţi, Kilipirim vine cu o ofertă impresionantă la preţuri speciale, de la cărţi la doar 1 leu, la volume al căror preţ a fost redus cu până la 90% — peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone — Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Literă, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana.

„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount! O ediţie ca la carte, la care şi-au anunţat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri, la literatură pentru copii şi tineret, până la ghiduri şi cărţi de specialitate. Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de lectură să-şi reînnoiască rezerva de carte pentru vacanţa de Paşte şi, de ce nu, pentru întreg sezonul estival!”, afirmă Louisa Udrescu, organizatorul târgului, citată în comunicat.

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, şi ele la preţuri preferenţiale, completează oferta ediţiei de primăvară a târgului de carte Kilipirim, materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezentând, potrivit organizatorilor, un motiv în plus pentru a păşi pragul acestui eveniment.

Târgul de carte Kilipirim se va desfăşura la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi.  (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Kilipirim)